21.2 C
İstanbul
Çarşamba, Eylül 27, 2023

Kazım Karabekir Koşusu’nda kazanan Mahir Abi oldu

Milli Mücadelenin önemli şahsiyetlerinden, kıymetli devlet adamı ve asker merhum Kazım Karabekir adına koşulan yarış (G2/DHÖW)
12 Haziran Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromunda
saat 18
.00de start aldı.

İstanbul İlkbahar-Yaz sezonunun 27. yarış gününde, 3 yaşlı safkan Arap taylarının boy gösterdiği mücadele 1200 metre mesafe üzerinden çim pistte koşuldu.

2022 yılı Kazım Karabekir Koşusu’nu, Mahir Tekinalp‘in sahibi ve yetiştiricisi olduğu Mahir Abi (Kaizbert – İlkayım Eğrice) jokeyi Özcan Yıldırım ile kazandı. Kadir Tekinalp‘in antrenörlüğünü üstlendiği al erkek tay kariyerinin ilk Grup koşu zaferi olarak kayıtlara geçen bu neticeyle birlikte geçilmezlik serisini dörde çıkarmış oldu.

Yarışı izlemek için tıklayınız.

İstanbul’da günün tek Grup mücadelesinde jokeyi  Ahmet Çelik ile start alan Kurtoba (Kaizbert – Filfil / Kırımhan) pistten ikincilikle ayrılırken, Gönül Eri (Uluer – Gönül Yarası / Nevzatbey) Fırat Arslan idaresinde üçüncü oldu. Jokeyi Vedat Abiş ile koşuya katılan Topaz Girl (Kaizbert – Çeviknaz / Özgünhan) dördüncü olarak yarışı tamamlarken, Rock Iron (Sultan De Faust – Nargüzeli / Yavuzca) Gökhan Kocakaya idaresinde beşinci sırada yer aldı.

Koşunun galibi Mahir Abi için bitiriş derecesi 1.20.87 olurken, farklar 5 Boy – 1/2 Boy – 2 Boy – 2 Boy şeklinde sonuçlandı.

Related Articles

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Sosyal Medya

22,693BeğenenlerBeğen
3,873TakipçilerTakip Et
0AbonelerAbone
- Advertisement -spot_img

Son Haberler